Poradna

V naší poradně si můžete přečíst články, které vám objasní úskalí nákupu rostoucího nábytku. Přinášíme návody, na co nezapomenout, pokud vybíráte rostoucí židle nebo stoly, jaké potahy zvolit i porovnání různých židlí. Pokud nenajdete odpovědi, které vás zajímají, tak nás můžete kontaktovat pomocí chatu vpravo dole nebo nás kontaktovat emailem nebo telefonicky.

Hlavní informace

Základní rozdělení rostoucího nábytku je na jídelní rostoucí židličky (vhodné od cca. 9-ti měsíců) a rostoucí nábytek pro školáky (vhodné od první třídy). Je zřejmý různý účel použití, ale články v této sekci se rostoucího nábytku týkají obecně.

Informace k rostoucím stolům a židlím pro školáky

Pokud vybavujete dětský pokoj pro právě nastupujícího školáka nebo už vaše dítě do školy chodí, tak právě zde najdete informace, které by vám s výběrem vhodného nábytku do pokoje mohli pomoci.

Video návody

Na některé naše produkty máme zpracovaná videa montáže. Montáž židlí ani stolů není složitá, ale vyžaduje pozornost a pečlivost. Doporučujeme se na videa podívat před samotnou montáží a poté se do montáže pustit s návodem. Největším chytákem při montáži rostoucích stolů jsou různé velikosti šroubů, tak pozor ať vždy vyberete správnou dílku.

Porovnání

U některých židlí vás napadne v čem je vlastně rozdíl a proč je jedna rostoucí židle dražší než jiná. Tam, kde jsme tuto otázku dostávali nejčastěji pro vás máme porovnání.